Marmarisli esnaftan teröre karşı sessiz eylem

Güncelleme Tarihi:

Marmarisli esnaftan teröre karşı sessiz eylem
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2016 22:19

Marmarisli esnaftan teröre karşı sessiz eylem

Haberin Devamı

Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla), (DHA) - MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, terör saldılarına tepki için yağmur altında yaklaşık 1 saat sessiz eylem yapan Ahmet Yılmaz ve Ersin Tayfur, Türk bayrağı açtı, yanlarında getirdikleri eteği çıkarıp "Vatan hainlerine Türk milleti bu eteği giydirecek" dedi.
İstanbul Beşiktaş'taki bombalı terör saldırısına lanet ve polise destek için Marmaris'te esnaf olan Ahmet Yılmaz ve Ersin Tayfur, bugün saat 18.30'da Kordon Caddesi'nde bulunan Atatürk Anıtı önünde eylem yaptı. Ellerinde Türk bayrağı ve etek ile gelen Yılmaz ve Tayfur, yağmur altında sessizce bir saat bekledi. Türk bayrağı açan iki esnaf, "Vatan hainlerine Türk Milleti bu eteği giydirecek" dedi.
Ahmet Yılmaz, terörün ancak idam yasasının yeniden getirilmesiyle çözülebileceğini söyledi. Ersin Tayfur ise, Beşiktaş'taki saldırı için Türk milletine başsağlığı diledi.
İki esnaf açıklama sonrası Atatürk Caddesi'nde nöbet tutan trafik polislerinin yanına giderek başsağlığı diledi, onlarla beraber yağmur altında bekledi.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!