Fethiyespor'da Körfez İskenderunspor maçı hazırlıkları

Güncelleme Tarihi:

Fethiyesporda Körfez İskenderunspor maçı hazırlıkları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2014 17:20

- Teknik direktör Çalışkan: - "Evimizde oynamamızın avantajını kullanarak 3 puanı almayı hedefliyoruz. Seyircimizin de duyarlılık göstererek, bu maçta yanımızda olmalarını istiyoruz"

Haberin Devamı

MUĞLA (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Fethiyespor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Körfez İskenderunspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Lacivert-beyazlı futbolcular, Ölüdeniz Spor Kompleksi'nde teknik direktör Beyhan Çalışkan yönetiminde yaptığı antrenmanda pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

Çalışkan, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk yarının bitmesine 2 maç kaldığını, Körfez İskenderunspor maçında muhakkak 3 puan almaları gerektiğini söyledi.

İlk yarının bitimine kadar 20 puana ulaşmak zorunda olduklarını kaydeden Çalışkan, tüm takımın bunun bilincinde çalışmalarını sürdürdüğünü dile getirdi.

Çalışkan, ilk yarıda 20 puan aldıkları takdirde amaçlarına ulaşacaklarını ifade ederek, "Rakip takımla aramızda çok büyük fark yok. Deplasmanda yaptıkları 8 maçta 2 galibiyetleri, 4 beraberlikleri, 2 de mağlubiyetleri var. İçerideki maçlarında ise 5 mağlubiyetleri bulunuyor" dedi.

Haberin Devamı

Bir puan gerilerinde bulunan rakipleri ile aynı sıkıntıları yaşadıklarını anlatan Çalışkan, sahalarında oynayacakları maçın kolay geçmeyeceğini belirtti.

"Evimizde oynamamızın avantajını kullanarak 3 puanı almayı hedefliyoruz. Seyircimizin de duyarlılık göstererek, bu maçta yanımızda olmalarını istiyoruz" diyen Çalışkan, şöyle konuştu:

"Hepimizin ortak değeri olan Fethiyespor için taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. İkinci yarıda takıma yapacağımız takviyelerle daha iyi bir Fethiyespor izleteceğiz. Ligin ilk yarısını 20 puanla bitirebilirsek, ikinci yarıya daha umutlu bakabiliriz."

Çalışkan, Körfez İskenderunspor maçı kadrosunda sakatlıkları devam eden Tunay Acar, Serkan Şahin, Mizgin Demir ve Haluk Zeybek'in yer almadığını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!