Fethiyespor başkan yardımcısı:"Geriye üfürükçüye götürmek kaldı"

Güncelleme Tarihi:

Fethiyespor başkan yardımcısı:Geriye üfürükçüye götürmek kaldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2016 16:43

Fethiyespor başkan yardımcısı:"Geriye üfürükçüye götürmek kaldı"

Haberin Devamı

Ergün TOS / FETHİYE(Muğla, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Pendikspor'a 2-0 yenilen Fethiyespor'da yönetim kötü gidişe çare ararken Başkan Yardımcısı İsmail Türk, "Ne yapacağımızı şaşırdık. Geriye futbolcuları üfürükçü hocaya götürmek kaldı" dedi.
İkinci haftada liderlik koltuğuna oturan takımının son 4 haftada 3 yenilgi 1 beraberlik alarak 13'üncü sıraya gerilediğine dikkati çeken İsmail Türk, "Futbolculara ceza verdik olmadı, ödül verdik, olmadı. Bir tek şey kaldı, bunları bir üfürükçü hocaya götürmek. Artık o noktaya geldik. Şehir destek veriyor, taraftarlar veriyor, yönetim veriyor. Nerede yanlış yapıyoruz bilmiyorum" diye konuştu.
Teknik direktör Enver Ataçocuğu ise son 3 maçta erken gol yemenin sıkıntısını yaşadıklarını belirtti, şöyle konuştu:
"Golden sonra takımın direnci kırılıyor, motivasyonu bozuluyor. Futbolda mücadelenin 90 dakika devam ettiğini unutmamak lazım. Elimizden gelen gayreti sonuna kadar göstermemiz gerekiyor. İlk 3 haftada ve kupa maçında bunu sahada sergiledik ve olumlu sonuçlar aldık. Son 3 karşılaşmada istediğimiz mücadeleyi, coşkuyu sahaya yansıtamadık. Ama ben oyuncularıma her zaman güveniyorum. Önümüzdeki Hacette maçı, çıkış maçımız olacak." 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!