Dans Günü şenlikle kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Dans Günü şenlikle kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2016 11:58

Dans Günü şenlikle kutlandı

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde Bodrum Dans Kulübü Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi tarafından 29 Nisan Dünya Dans Günü kutlama etkinliği kapsamında 428 öğrencinin gruplar halinde sırayla sunduğu gösteriler beğeni kazandı.

Bodrum Dans Kulübü tarafından bu yıl 17'ncisi düzenlenen 'Dünya Dans Günü Kutlama Şenliği' Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde düzenlendi. Bodrum Dans Festivali'nde görev alacak, 17 ülkeden gelen 30 dansçının hazırladığı açılış dansı beğeni topladı. Ardından Bodrum'daki ilkokul, ortaokul, dans okulu ve kulüplerinin hazırladığı gösteriler sahneledi. Gece boyunca, 428 öğrenci, halk oyunlarından modern dansa, baleye kadar 28 gösteride performansını sergiledi. Vatandaşlar da gösterilere ilgi gösterdi, 4 saat süren etkinliği yaklaşık 1000 kişi izledi.

Bodrum Dans Kulübü Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi Başkanı Fatih Özvezneci, "Yerel olarak düzenlediğimiz bir etkinlik olmasına rağmen okullar ve dans kulüpleri ilgi gösterdi. Toplam 428 öğrenci 28 gösteride sahne aldı ve çok çeşitli dans gösterilerini izledik. Katılım ve destek her yıl da giderek artıyor. Şenliğe ilgiden ve büyümesinden dolayı da mutluyuz" dedi.

Nilüfer DEMİR / BODRUM, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!