Dalaman İYİ Parti'de Altın güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Dalaman İYİ Partide Altın güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2018 10:50

Dalaman İYİ Parti'de Altın güven tazeledi

Haberin Devamı

İYİ Parti Dalaman İlçe Başkanlığı'nın tek aday ile gidilen 1'inci olağan kongresinde Kurucu İlçe Başkanı Bayram Altın, başkanlığa seçildi.

İYİ Parti Dalaman 1'inci Olağan Kongresi Dalaman Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapıldı. Kongreye eski milletvekili ve İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Prof. Dr. Metin Ergün, İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, Dalaman Kurucu İlçe Başkanı Bayram Altın, yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı. Kongreyi Dalaman CHP İlçe Başkanı Kamil Ayhan Öner, Demokrat Parti İlçe Başkanı Hamdi Çakır, Esnaf Odası Başkanı Şevket Takar, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Karataş, Taksi Kooperatifi Başkanı Nazmi Yılmaz, belediye meclis üyeleri Halil Çalış, Ekrem Daşdemir ve Mehmet Madenci, Dalaman ADD Başkanı Kenan Çakır da izledi. Divanda İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, Eski Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Keleş, Ülker Gökalp ve Mehmet Menteşoğlu görev aldı. 68 üyenin bulunduğu kongrede yeterli sayı sağlandığı için gündeme geçildi. Yönetim kurulu üyesi Telat Topçuoğlu tarafından faaliyet raporu okundu ve kabul edildi. Daha sonra bütçe ibra edildi.

İYİ Parti Dalaman Kurucu İlçe Başkanı Bayram Altın, İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ ve İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Prof. Dr. Metin Ergün konuşma yaptı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in mesajı okundu ve alkışlandı.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek liste halinde yapılan seçim sonucunda İlçe Başkanlığına Bayram Altın, yönetim kurulu üyeliklerine Telat Topçuoğlu, Günnur Sancak, Duygu Çetin, Durmuş Turgut, Mustafa Çambel, Metin Duran, Nail Orhan, Mehmet Madenci, Yılmaz Çelik, Fethi Yılmaz, Semira Elçin, Ramazan Güçlü, Nesibe Koşar, Ahmet Galip Aybet, Vedat Gökçeoğlu, Hamit Güven, Cevat Durak, Yılmaz Yaşar, Şaban Evci, Durali İlhan Halil İnce ve Barış Dibek seçildi.

Cihan KAYA / DALAMAN (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!