Bodrum İngilizleri bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Bodrum İngilizleri bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2016 18:17

Bodrum İngilizleri bekliyor

Haberin Devamı

İNGİLTERE'de düzenlenen World Travel Market (WTM) turizm fuarında Bodrum'un tanıtıldığını belirten Bodrum Tanıtma Vakfı ve Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İngilizleri Bodrum'da çok daha fazla görmeyi arzu ettiğini söyledi.
Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV), İngiltere'nin Londra şehrinde 7- 9 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen World Travel Market (WTM) turizm fuarına katıldı. BOTAV, Londra'daki Excel Fuar Merkezi'nde gerçekleşen fuarda tanıtımlarını, 783 metrekarelik alanda üzerinde kurulan Türkiye standı içinde yaptı. WTM Londra Turizm Fuarı'na bu yıl Bodrum Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri M.Cemil Bayraktar ile Bodrum Tanıtma Vakfı Üyeleri, Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Yönetim Kurulu Üyeleri ve TAV Havalimanları Holding yetkilileri katıldı. Turkuaz konseptli bir stant ile Londra Kültür ve Turizm Müşavirliği'nin oluşturduğu alanda kurulan Türkiye standında temsilen 55 kurum ve şirket yer aldı. Bodrum turizminin gelişmesinde başı çeken ülkelerden İngiltere pazarını canlandırmak için harekete geçen Bodrum Tanıtma Vakfı yetkilileri, fuar süresince dünyanın önde gelen tur operatörleri ve havayolu şirketleri ile görüşmeler yaptı. İngiltere pazarının Bodrum için büyük önem taşıdığını ifade eden CHP'li Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon, "İngilitere'nin Bodrum için önemi çok büyük çünkü Bodrum'da ilk turizm hareketlerini başlatan İngiliz turistlerdir. Dolayısıyla İngilizleri Bodrum'da çok daha fazla görmeyi arzu ediyorum. Bodrum markasının bilinirliğini daha çok artırmak için sadece Avrupa'da değil, dünyanın farklı ülkelerinde de tanıtım atağımızı sürdürüyoruz" dedi.
2016 Eylül - 2017 Nisan döneminde 23 ülkede Bodrum'un tanıtım çalışmalarının sürdürüleceği bildirildi. BOTAV yetkilileri Fransa ve İngiltere'nin ardından önümüzdeki hafta Polonya TT Varşova Turizm Fuarı, 08 - 11 Aralık 2016 tarihleri arasında ise İzmir Travel Turkey Turizm Fuarı'na katılacak.
Hülya ELTEŞ / BODRUM (Muğla), (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!