AK Partili Kadınlardan Anneler Günü Yürüyüşü

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Kadınlardan Anneler Günü Yürüyüşü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2015 16:40

ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE KONUŞAN AK PARTİ MUĞLA İL KADIN KOLLARI BAŞKANI ARMAĞAN EROL, AK PARTİ İKTİDARINDA ANNELERİN GÖZYAŞLARININ DİNMESİNİ ÇABA HARCADIKLARINI AÇIKLADI.

Muğla Ak Parti Muğla İl Kadın Kolları Menteşe ilçesinde ‘Anneler Günü’ yürüyüşü düzenledi. Uğur Mumcu Bulvarı’ndan başlayan yürüyüş, Sınırsızlık Meydanı’nda sona erdi. Yürüyüşe, Ak Parti İl Başkanı İhsan Küreci, Milletvekili adayları Elvan Göçer, Yelda Erol Gökcan, Kadın Kolları İl Başkanı Armağan Erol ve partili kadınlar katıldı.
Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol yaptığı konuşmada, “Bu gün buraya, hepimize örnek olan cefakar, çalışkan, güçlü ve duyarlı annelerimizin, duyarlı kadın sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizi, teşkilatımızın azimli kadın üyelerinin ve halkımızın destekleri ile toplandık. Biz Ak Partililer 12 yıllık iktidarımızda hep kucaklayıcı olduk. Kadınımızı hiçbir ayrım gözetmeden destekledik. Ona hak ettiği kıymeti verdik. Geleceğimize ne denli ayrıcalıklı olduğunu unutmadık, unutanlara hatırlattık. Her hamlemiz de onları daha ileriye götürmesi gayesini taşıdık” dedi.
Kadın Kolları Başkanı Erol şöyle devam etti, “Annelerimize en kıymetli varlıkları olan evlatları için daha iyi eğitim, daha iyi sağlık hizmeti, daha güvenli bir ülke verebilmek gayesinde durmadan çalıştık. 30 yol boyunca yüzleri gözyaşları ile ıslanmış anneleri teselli etmekten daha fazlasını yapmak istedik. Çözülemez, yapılamaz denilen meselelere eğildik. Bu ülke üzerinde, tarih boyunca kardeşçe yaşamış halklarımıza gelecekte de birlikte yaşama umudu verdik. Çözüm süreci sayesinde, doğulu batılı gençlerimiz dağlarda karşı karşıya değil üniversite sıralarında bir araya geldiler. Ak Parti olarak annelerimize verebileceğimiz daha büyük bir hediye olabilir mi? Biliyorduk ki biz kadınlarımız için bunları yaptıkça bizi en çok onlar anlayacaklar, onlar destekleyecekler. Kurmak istediğimiz güçlü Türkiye hedefimizde bizimle mücadele edecekler”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!