22. EMITT Fuarı'nda Bodrum standına ilgi

Güncelleme Tarihi:

22. EMITT Fuarında Bodrum standına ilgi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2018 11:18

22. EMITT Fuarı'nda Bodrum standına ilgi

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinin turizm güzellikleri, 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) açılan stantta ziyaretçilere tanıtıldı.

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 22'inci EMITT Fuarı'nda, Bodrum da tanıtılıyor. Bodrum Tanıtıma Vakfı ve Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon ile Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'un ev sahipliğini yaptığı standa ilgi büyük oldu. Fuarın ilk gününde ziyaretçilerle bir araya gelerek sohbet eden Mehmet Kocadon, kentle ilgili soruları yanıtladı. Fuarda, Hindistan'ın Maharashtra Ticaret Odası Başkanı ve Manpreet Singh Maharashtra Ticaret Odası Uluslararası İlişkiler Konseyi Başkan Yardımcısı Santosh Mandlecha ile Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon arasında, ticari ve kültürel ilişkileri güçlendirmek adına bir iyi niyet anlaşması imzalandı.

Oda Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, EMITT'e 2006 yılından beri düzenli katılım gösterdiklerini, bu sene 'Bodrum' markası altında turizm işletmelerinin verimli iş görüşmeleri yapacaklarını belirterek, "Bu yıl da yine Bodrum için tek çatı altında turizmi konuşup, ortak çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. EMITT fuarı, 22 yıldır sektöre yeni işbirlikleri fırsatları sunmakta. Etkinlik her yıl 46 binden fazla sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu fırsatları yakalamak isteyen turisti ağırlıyor" dedi.

Mehmet Kocadon ise bir dünya şehri olarak Bodrum'un tarihi ve kültürel miraslarının yanı sıra doğal güzellikleriyle de eşsiz bir turizm kenti olduğunu vurguladı. Bodrum'un hem yurt içi, hem yurt dışında tanıtılması için tanıtım çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Mehmet Kocadon, "22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda bulunan Bodrum standımızda, misafirlerimizi her yıl olduğu gibi yine en iyi şekilde ağırlamaya devam ediyoruz. Bu fuarda ayrıca Maharashtra Ticaret Odası ile Bodrum Ticaret Odası arasında imzalanan iyi niyet anlaşmasıyla Hindistan ile aramızdaki ilişkileri güçlendirmeyi hedefliyoruz. Çok mutluyum çünkü, bu sene çok güzel bir enerji var fuarımızda. Katılımda güzel. Ziyaretçiler, profesyonellerden oluşmasına rağmen ilk gün gayet çok kalabalık ve heyecanlı geçiyor. Bodrum standı her zaman olduğu gibi yine ilgi odağı? Özellikle Hintli misafirlerimizi bugün standımızda ağırladık. Hintlilerin Bodrum'a ilgi duyması bizleri çok sevindirdi. Çünkü Bodrum'un tanıtımı konusunda uzun süredir Hint pazarında mücadele ediyorduk. Turizmde bu yıl geçen yıla göre daha iyi geçecek. Gittiğimiz fuarlarda yaptığımız toplantılarda aldığımız rakamlar umut verici. Bu çalışmalara destek veren tüm turizmcilere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!