Büyükşehirden emekçilere limonata ikramı

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehirden emekçilere limonata ikramı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2024 17:44

Büyükşehirden emekçilere limonata ikramı

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA)- MERSİN’de Büyükşehir Belediyesi, sıcak havaların etkili olduğu kent genelinde hem vatandaşların serinlemesini sağlamak, hem de sıvı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla limonata dağıtımına başladı.

Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte hem vatandaşların serinlemesini sağlamak, hem de sıvı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla her yıl geleneksel olarak limonata dağıtımı yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu sene de harekete geçti.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından, haftanın 5 günü iş yoğunluğunun fazla ve çalışma şartlarının ağır olduğu 5 farklı noktada limonata dağıtımı yapan ekiplerin bu kez adresi, Mersin Toptancı Meyve ve Sebze Hal Kompleksi oldu. Beden gücü ile çalışan vatandaşların içini ferahlatmak ve motivasyonunu artırmak için C vitamini deposu, buz gibi el yapımı limonata ikramı, emekçilerde memnuniyet yarattı.

Haberin Devamı

‘SICAK HAVADA ÇALIŞAN VATANDAŞLARIMIZA, SERİNLETEN BİR MOLA İMKANI SUNUYORUZ’

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan Sosyal Hizmet Uzmanı Yusuf Yazgı, sıcak havaların gelmesi ile birlikte, her yıl geleneksel olarak dağıtımını yaptıkları limonata ikramını bu sene de sürdürdüklerini aktardı. Yazgı, “Haftanın 5 günü, iş yoğunluğunun fazla ve çalışma şartlarının ağır olduğu noktalarda limonata dağıtımı yapmaktayız. Bu yıl ilk adresimiz Mersin Toptancı ve Sebze Meyve Hal Kompleksi oldu. Büyükşehir Belediyesi olarak amacımız; sıcak hava koşullarında çalışan vatandaşlarımıza, serinleten bir mola imkânı sunmak” ifadelerine yer verdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!