Vali Çakacak, Tarsus’a veda etti

Güncelleme Tarihi:

Vali Çakacak, Tarsus’a veda etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2017 15:52

Vali Çakacak, Tarsus’a veda etti

Haberin Devamı

MERSİN Valisi Özdemir Çakacak, Eskişehir Valiliğine atanmasının ardından Tarsus İlçesi'nde veda ziyaretlerinde bulundu.
Vali Özdemir Çakacak, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ı ziyaret etti. Beleiye tesislerinde Kaymakam Yüksel Ünal’ın da hazır bulunduğu ziyarette törenle karşılanan Vali Çakacak "Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Eskişehir Valiliğine atandık. Tarsus’ta yeni projelerimiz vardı. Bizden sonra bayrağı devralacak valimizle birlikte aynı şekilde çalışmalar devam edecektir" dedi.
Belediye Başkanı Ca da şöyle konuştiu: "Mersin’de 3 yıl sizin önderliğinizde birlikte güzel çalışmalar yaptık. Desteğinizden dolayı şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu. 
Vali Çakacak, daha sonra Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’na geçti. Çakacak, burada, Kaymakam Ünal, Emniyet Müdürü Salim Çakan, Jandarma Komutanı Binbaşı Mahmut Erin, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hayri Erdoğan, Oda Başkanı H. Ruhi Koçak ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.
Oda Başkanı Koçak, Vali Çakacak ile bölgenin sosyal, ekonomik, kültürel gelişimi konusunda birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını kaydederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Daha sonra söz alan Vali Çakacak Mersin’de yaklaşık 3 yıl görev yaptığını, kentin daha ileriye götürülmesi için çalıştıklarını söyledi.

Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin), (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!