Toros Üniversitesi ve TASİAD'ın eğitim işbirliği

Güncelleme Tarihi:

Toros Üniversitesi ve TASİADın eğitim işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2016 12:08

Toros Üniversitesi ve TASİAD'ın eğitim işbirliği

Haberin Devamı

MERSİN'de Toros Üniversitesi ile Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) arasında işbirliği protokolü imzalandı. Toros Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ali Özveren ile TASİAD Başkanı Yakup Ateş arasında imzalanan protokol ile Toros Üniversitesi bünyesinde kurulacak Tarsus Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerine staj ve iş yeri eğitimi sağlanacak.
Protokol imza törenine Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yüksel Özdemir, Genel Sekreter S.Reşit Aşkın ve Tarsus Esnaf odası Başkanları ile TASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. Törende konuşan Rektör Özveren, Tarsus'un ve Mersin'in üniversiteler şehri olmasını istediklerini söyledi. Özveren "Her çocuğumuzun iyi bir eğitim alması, meslek sahibi olması bizim asli görevimizdir. Bunun için her türlü özveriyi yapmaya hazırız. 52 yıllık bir eğitim geleneği olan bir kurumuz ve bu manada Tarsus'un sosyal, kültürel ve ekonomik yapılarına katkıda bulunmak istiyoruz" dedi.
TASİAD Başkanı Yakup Ateş ise imzalanan protokol gereği Toros Üniversitesi bünyesinde kurulacak olan Tarsus Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun faaliyete geçmesi durumunda öğrencilere TASİAD'a üye işletmelrde staj ve iş eğitimi desteği verileceğini kaydetti.

Tolunay DUMAN / TARSUS(MERSİN),(DHA)
TD(AŞ/EŞ)(07.05.2016)(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!