'Avrupa Başarı Ödülü' 2'nci kez Tarsus Belediyesi'nin

Güncelleme Tarihi:

Avrupa Başarı Ödülü 2nci kez Tarsus Belediyesinin
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2018 16:36

'Avrupa Başarı Ödülü' 2'nci kez Tarsus Belediyesi'nin

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin), (DHA) - MERSİN'de Tarsus Belediyesi, Avrupa Kalite Yönetim Vakfı (EFQM) tarafından her yıl düzenlenen Global Mükemmellik Ödülleri'nde 'Avrupa Başarı' ödülüne üst üste 2'nci kez layık görüldü.
Avusturya’nın başkenti Viyana'daki Hofburg Sarayı'nda düzenlenen ödül törenine dünyanın birçok ülkesinden yaklaşık 500 kişi katıldı. Ödüle layık görülen 8 kuruluş arasında Tarsus Belediyesi'nin yanı sıra Sakarya Üniversitesi de yer aldı.
Ödüle ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Şevket Can, "EFQM mükemmellik modelini 2008 yılından bu yana kurumumuzda uygulayarak, hizmet kalitemizi sürekli iyileştirmek ve bunun sonucunda vatandaşlarımızın memnuniyetini arttırmak amacındayız. Uyguladığımız mükemmellik modeli yaklaşımlarını değerlendirmek, kendimizi geliştirmek hedefi ile ölçme ve değerlendirme yapılan mükemmellik aşamaları tanıma programına katılarak mevcut durumumuzun karşılığı olan ödülleri almaktayız. Aldığımız tüm bu ödüller; Tarsus'a, bizi destekleyen ve her zaman arkamızda itici güç olan vatandaşlarımıza ve meclis üyelerimiz dahil tüm çalışanlarımıza armağan olsun" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!