Sporcular öğrencilerle panelde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Sporcular öğrencilerle panelde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2017 11:34

Sporcular öğrencilerle panelde buluştu

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN'de, 'Amatör Spor Haftası' etkinlikleri kapsamında düzenlenen panelde öğrencilere spor yaşamı anlatıldı.
Mersin Üniversitesi Uğur Oral Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen panelde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ali Osman Bebek, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş, Mersin Üniversitesi BESYO Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Nevzat Demirci, Yrd. Doç. Fatma Çepikkurt, Milli Sporcu Yusuf Dikeç, Milli Sporcu Miray Ulaş ve Mersin İdman Yurdu futbolcusu Nurullah Kaya konuşmacı olarak katıldı. Sporun her türününü masaya yatırıldığı panelde spor ve sporcu konuları tartışıldı.
Panelde konuşan Spor Şube Müdürü Bebek, Amatör Spor Haftasının önemine vurgu yaparak, ''Hiç kuşku yok ki ülkemizin teminatı olan gençlerimizi sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için ilgi duydukları spor branşlarına yönlendirmek en temel görevlerimiz arasında bulunmaktadır. Bizler sporu her yaştan vatandaşımıza ulaştırmak, 7’den 70’e her kesimden insanımızı sporla buluşturmak ve amatör ruhu yaşatmak için elimizden gelen bütün gayreti gece gündüz demeden yerine getiriyoruz. Akdeniz Oyunları'ndan dolayı tesis zengini olan ilimizde hemen hemen bütün spor branşların tesisleri yapıldı. Spor yapmak isteyen herkesi tesislerimize bekliyoruz'' dedi.
Yaklaşık iki saat süren panelde konuşmacılar, öğrencilere kendi başarı öyküleri ve kariyerleriyle ilgili bilgiler aktardı. Kendilerini dinleyen öğrencilerin sorularını da yanıtlayan panelistler, öğrencileri spor yapmaya davet etti.

FOTOĞRAFLI


 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!