Şampiyonlar kaymakamdan atletizm pisti istedi

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlar kaymakamdan atletizm pisti istedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2016 10:32

Şampiyonlar kaymakamdan atletizm pisti istedi

Haberin Devamı

Mehmet OKUR/SİLİFKE (Mersin), (DHA)- YILDIZLAR Atletizm Türkiye Şampiyonu Silifke Atatürk Ortaokulu'nun sporcuları, Kaymakam Şevket Cinbir’i makamında ziyaret ederek, ilçede atletizm sporunun gelişmesi için pist yapılmasını istedi.
4-5 Haziran tarihleri arasında Erzurum'da yapılan Okullararası Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda 625 puan alarak Türkiye şampiyonu olan Atatürk Ortaokulu sporcuları, Silifke'ye döndü. Mehmet Kürşat Benli, Emirhan Kara, Mustafa Eren Eraslan, Barış Köroğlu, Emirhan Can, Okan Yumuk, Batuhan Bal, Mümin Boz, Aliberk Uçan, Enes Berke Şimşek ve Halil Emre Uğurluel'den oluşan takım, Okulu Müdürü Emre Duru ile birlikte Silifke Kaymakamı Cinbir'i ziyaret etti.
Ziyarette kendilerini tanıtan başarılı sporculara, Kaymakam Cinbir tarafından çeşitli hediyeler verildi. Cinbir, şunları söyledi: "Başarı önemli, başarıyı sürdürmekte o başarıyı elde etmek kadar önemli, Atatürk Ortaokulu 2 yıldır bu başarıyı sürdürüyor ve koruyor. Tabi Türkiye birinciliğinin ötesinde bir derece yok ama Türkiye ikinciliği veya üçüncülüğü bu başarıyı sürdürememe göstergesi olur. Şu an bu çıtayı korumak gibi bir sorumluluğunuz var. Bu şampiyonluğu devam ettireceğiz."

'TESİS İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR'
Konuşmanın ardından şampiyon gençler, Kaymakam Cinbir’den atletizmin geliştirilmesi adına pistler yapılması istedi. Bunun üzerine Cinbir, gerekli çalışmaların yapıldığını ifade ederek, "Bu tür yerlerde spor deyince akla ilk olarak futbol geliyor. Ama atletizm gibi, basketbol gibi dallarda belirli bir altyapı için tesisler gerekiyor. Sonuç itibariyle biz yöneticilere düşen görev, ilçemizde atletizm sporunda kendini geliştirecek çocuklarımız, gençlerimiz için bir tesisleşmeyi sağlayabilmek olmalı diye düşünüyorum. Bununla ilgili olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.  

MO (AŞ/AÖ) (14.06.2016, FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!