Öğrencilere kariyer anlatıldı

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilere kariyer anlatıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2018 10:46

Öğrencilere kariyer anlatıldı

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’in Gülnar ilçesinde kaymakamlığın 12’nci sınıf öğrencilerine, idareci ve öğretmenlere yönelik olarak başlattığı ‘Mesleki Kariyer Günleri' projesi kapsamında, konferans verildi
Gülnar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe, Kaymakam Ekrem Güngör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Burgut, öğrenciler, öğretmenler ve davetliler katıldı. Konferansta söz alan Mersin Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. İlhan Ege, öğrencilerin gelecekteki yaşam tarzını belirleme, meslek seçiminin önemi, kişilik ve meslek seçimi arasındaki uyumun önemi, mesleklerin çalışma ortamı, başarı ve başarılı olmanın yolları gibi konuları ele aldı. Ege, yaşanmış olaylar ve hikâyeler anlatarak katılımcılara kariyer planlama, insan ilişkileri, girişimcilik ve inovasyon konularında bilgi verdi.
Üniversitenin akademik birimleri ile sosyal ve kültürel imkânlarını anlatan Ege, "Kariyer Merkezi olarak en önemli amaçlarımızdan birisi sizleri geleceğe çok yönlü hazırlamaktır. Bu yıl birçoğunuz hayatınızın dönüm noktası olacak önemli bir sınava gireceksiniz. Hepinizin milli ve manevi değerlerimiz ekseninde arzu ettiği başarıyı yakalamasını temenni ediyor ve sizleri üniversitemize davet ediyorum" dedi.
Konferans, Kaymakam Güngör tarafından Ege'ye teşekkür belgesi verilmesi ve toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!