Miniklerin okuma şenliği

Güncelleme Tarihi:

Miniklerin okuma şenliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2016 12:32

Miniklerin okuma şenliği

Haberin Devamı

GİRNE Amerikan Üniversitesi Silifke Koleji İlkokulu 1/A sınıfı öğrencileri tarafından 'Okuma Bayramı Şenliği' düzenlendi.
Sınıf öğretmeni Fatma Özel tarafından hazırlanan etkinlik okulun sinema salonunda sunuldu. Öğrencilerin sergilediği gösteriler, veliler tarafından ilgiyle izlendi. Sınıf Öğretmeni Özel, yaptığı konuşmada, duygusal mesajlar verirken, şu ifadeleri kullandı: "
Küçücük dünyalarında, resimdi, renkti ve düştü hayat yalnızca onlar için gözlerinin görebildiği, kulaklarının duyabildiğiyle sınırlı minicik bir dünyaları vardı önceleri. O zamana kadar yalnızca oyuncak tutmuş elleri kalem tutmaya başladığında bambaşka bir dünyanın kapıları da açıldı onlara ardına kadar. Hayalleri, düşleri de büyüdü kendilerine duydukları güvenle. Şimdi daha bir coşkulu anlatabilecekler size yüreklerinde biriktirdiklerini. Kendi cümleleriyle. Az gidilip uz gidilen, dere tepe düz gidilen uzak masal ülkelerinde gökten düşen üç elmadan biri onların olacak her zaman. Çünkü onlar kitapların büyülü dünyasının kapısını çok büyük bir hevesle çaldılar. Örnek ve özendirici tutumunuz sayesinde bu hevesin bir ömür süreceğine inanıyorum.”

Mehmet OKUR / SİLİFKE(Mersin), (DHA)
MO(AŞ/EŞ)(12.05.2016)(FOTOĞRAFLI)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!