Meyve ve pasta satarak engelliye akülü sandalye aldılar

Güncelleme Tarihi:

Meyve ve pasta satarak engelliye akülü sandalye aldılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 11:39

Meyve ve pasta satarak engelliye akülü sandalye aldılar

Haberin Devamı


MERSİN'in Tarsus İlçesi'ndeki Özel Sağlık Eğitim Vakfı (SEV) İlk ve Ortaokul öğrencileri, yıl boyunca okul içinde sattıkları meyve ve pastalardan elde ettikleri gelirle 'Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı (BEP) kapsamında eğitim gören engelli bir öğrenciye akülü sandalye alarak sevindirdi.
Etkinlik kapsamında alınan akülü sandalye teslimi Tarsus İlkokulu öğrencisi Sudenaz Yıldızlı'nın Şahin Mahallesindeki evinde Kaymakamı Yüksel Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, Özel Tarsus SEV İlkokulu Müdürü Çiğdem Özyürekoğlu, Özel Tarsus SEV Ortaokulu Müdürü Emine Ayfer Aydın ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Burada konuşan Kaymakam Ünal, sosyal sorumluluk projeleriyle farkındalık yaratan ve örnek oluşturan SEV okulları çalışanları ve öğrencilere teşekkür etti.
'Sevgi Engel Tanımaz' sloganıyla geçmiş yıllarda başlatılan ve büyüyerek devam eden kampanyada bu yıl 2'nci akülü sandalyeyi ihtiyaç sahibi bir öğrenciye ulaştırdıklarını ifade eden SEV Ortaokulu Müdürü Emine Ayfer Aydın, "Bir çift gözün ışıldamasına hiçbir şey engel değildir. Minik Sudenaz'ın gözlerinin içinin mutlulukla dolmasını sağladıkları için öğrencilerimi tebrik ediyor, Okul Aile Birliği üyelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kalaycı da en büyük engelin, düşüncedeki engel olduğunu kaydederek şunları söyledi:
"Diğer engeller bir şekilde ortadan kaldırılabiliyor, aşılabiliyor. Sudenaz kızımızın yüzünü gülmesine vesile oldukları için Özel SEV Kurumları öğrencilerine teşekkür ediyorum. Öğrencilerin bu örnek davranışı karşılıksız kalmayacaktır. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencileri ve öğretmenlerini ödüllendireceğiz."

Tolunay DUMAN / TARSUS(Mersin), (DHA)

FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!