MEÜ Korumalı Futbol Takımı Mustang Çeyrek Finalde

Güncelleme Tarihi:

MEÜ Korumalı Futbol Takımı Mustang Çeyrek Finalde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2015 16:26

MERSİN ÜNİVERSİTESİ KORUMALI FUTBOL TAKIMI MUSTANG, AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ V. WALKERS İLE OYNADIĞI KARŞILAŞMADAN 22-0 GALİP AYRILARAK, MERSİN ÜNİVERSİTESİ’Nİ ÇEYREK FİNALE TAŞIDI.

Mersin Üniversitesi Korumalı Futbol Takımı Mustang, Afyon Kocatepe Üniversitesi V. Walkers ile oynadığı karşılaşmadan 22-0 galip ayrılarak, Mersin Üniversitesi’ni çeyrek finale taşıdı.
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ile Türkiye Korumalı Futbol Federasyonu işbirliği ile düzenlenen ÜNİLİG Deplasmanlı Korumalı Futbol Liglerinde bu hafta Mersin Üniversitesi (MEÜ) Korumalı Futbol Takımı Mustang ile Afyon Kocatepe Üniversitesi V. Walkers karşı karşıya geldi. Dün MEÜ Vadi Stadyumu’nda gerçekleşen karşılaşma, MEÜ’nün 22-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu galibiyet ile Mustang ekibi MEÜ’yü çeyrek finale taşıdı.
Takım sorumluluğunu yürüten Yrd. Doç. Dr. Fethi Arslan, Mustang ekibinde üniversitenin hemen hemen her bölümünden öğrenci sporcuların yer aldığını söyleyerek, Mustang takım antrenmanlarını, gece gündüz demeden programlı ve bilimsel olarak sürdürdüklerini ifade etti. Korumalı futbolun diğer disiplinlerle iç içe olduğunu, önemli teknik ve stratejiler ile başarı yakalandığını vurgulayan Arslan takıma emek veren herkese teşekkür etti. Arslan, “30-31 Ocak 2016 tarihinde Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile yapacağımız müsabakaya hız kesmeden devam edip, galibiyetle dönmeyi hedeflemekteyiz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!