Güncelleme Tarihi:
MERSİN, (DHA)- MERSİN Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Serkan İzol, kent için faydalı olacak her projede yer almak istediklerini belirterek, "Mersin'i üst seviyelere taşımak için yatırımlarımıza devam edeceğiz" dedi.
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi (MTSO), Mersin Girişimci İş Adamları Derneği'ni ziyaret etti. MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol ve beraberindeki heyetin katıldığı ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol, Mersin için faydalı olacak her projede yer almak istediklerini belirterek, "Her zaman Mersin için her alanda çalışmalar düzenledik ve bunları hayata geçirdik. Birçok projeye imza attık. Biz istiyoruz ki Mersin’de kurum ve kuruluşlar, odalar ve STK'lar ile birlikte hareket ederek bu projeleri bir çığ haline getirelim. Biz Mersin için kim faydalı proje üretiyorsa onun yanında yer alacağız. Mersin’i en üst seviyelere taşımak adına üyelerimiz ile birlikte yatırımlarımıza devam edeceğiz. Her zaman kentimizin projelerle büyüyeceğine inandık ve bu doğrultuda ilerleyeme devam edeceğiz" dedi.
Mersin GİAD'ı çalışmalarından dolayı tebrik eden MTSO Başkanı Kızıltan, "Mersin GİAD, özellikle eğitim alanında yaptığı projeler ile göz doldurdu. Mehmet İzol ve Mersin GİAD ailesini Mersin için yaptıkları çalışmalardan dolayı kutluyorum. Mersin’e faydalı olacak projelerin elimizden geldiğince destekçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Birlikte hareket edildiği takdirde Mersin’in hak ettiği yerlere gelmemesi için hiçbir neden yok" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI