Mersin Büyükşehir gözünü galibiyete dikti

Güncelleme Tarihi:

Mersin Büyükşehir gözünü galibiyete dikti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2017 14:04

Mersin Büyükşehir gözünü galibiyete dikti

Haberin Devamı

İbrahim MAŞE / MERSİN, (DHA)-Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 16'ncı haftasında Abdullah Gül Üniversitesi ile karşılaşacak olan Mersin Büyükşehir Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor.
Kayseri deplasmanında galibiyete odaklı çalışma yapan ekip, ligdeki mücadelesini hız kesmeden sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Galatarasay'ı elinden kaçıran ekip, konuk olacağı Abdullah Gül Üniversitesi'nden galibiyetle dönmeyi hedefliyor. Galibiyete kitlendiklerini ifade eden Mersin Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Özlem Şencan, önemli bir maç oynayacaklarının farkında olduklarını belirterek şunları söyledi:
"İlk yarıda kendi evimizde kazanmasını bilmiştik. Bu maçta iste yaptığımız transferler nedeniyle kadromuzda değişiklik var. Şu an farklı isimler var kadromuzda. Abdullah Gül Üniversitesi bizden daha güçlü görünse de, kadrosu daha geniş olsa da kazanmamak için bir sebebimiz yok. Hedefimiz galibiyet. Rakibimiz EuroCup biz ise EuroLeague'da mücadele ediyoruz, iki takımda yorgun. EuroLeague'da yapacağımız maçı da kayseri deplasmanı öncesi hazırlık olarak görüyoruz. Bir önceki Galatasaray maçında takımımız çok iyi ve dinamik oynadı. Bu da şunu gösteriyor ki deplasmanda maçı alabilecek durumdayız. Hedefimiz elbette galibiyet.''

İM(AP)01.03.2017)(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!