Mersin bayrama hazır

Güncelleme Tarihi:

Mersin bayrama hazır
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2017 17:11

Mersin bayrama hazır

Haberin Devamı

MERSİN Valiliği, vatandaşların huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmesi için gerekli önlemlerin alındığını duyurdu.
Mersin Valiliği'nden yapılan açıklamada bayram önlemleri hakkında bilgi verildi. Açıklamada 31 Ağustos saat 13.00'den itibaren başlayacak Kurban Bayramı tatilinin huzur, barış ve güvenlik içerisinde, milli birlik ve beraberlik duygularıyla kutlanması için İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerekli tedbirlerin alındığı vurgulanarak "Gıda üreten iş yerleri ile satışını yapan ve toplu tüketim yerlerine yönelik kontroller sıklaştırılacak. Belediyelerce toplu taşıma araçlarının seferlerinde sürekliliğin sağlanması amacıyla gerekli tedbirler önceden planlanacak, itfaiye, su ve kanalizasyon arıza ekipleri hazır hale getirilecek" denildi.
Bayram süresince hastane ve sağlık kuruluşlarında nöbetçi personel bulundurulacağının bildirildiği açıklamada, şu görüşlere yer verildi:
"Elektrik kesilmelerine karşı Toroslar EDAŞ İl Müdürlüğü tarafından yeteri kadar ekip göreve hazır bulundurulacak. Telefon arızalarına karşı İl Telekom Müdürlüğü arıza ekiplerini hazır bulunduracak, Kurban satış ve kesim yerlerinin tesisi ile kurban atık ve çöplerinin uzaklaştırılması için hazırlıklar ve denetimler, Büyükşehir Belediyesi, İl Müftülüğü ile Kaymakamlıklar ve ilgili Belediyelerce yapılacak. Park, cadde, sokak, meydan gibi umuma açık ve çevre, hijyen şartları olmayan mahallerde kurban kesimine izin verilmeyecek."

MERSİN, (DHA)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!