Gençlerden Başkan Tarhan’a destek ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Gençlerden Başkan Tarhan’a destek ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2017 11:35

Gençlerden Başkan Tarhan’a destek ziyareti

Haberin Devamı

Gülhan DEMİRCİ/ MERSİN, (DHA) - MERSİN'İin merkez Mezitli İlçe Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçeye bağlı Kuyuluk Mahallesi'nde yaşayan gençleri makamında ağırladı.
Belediye tarafından açılan Kuyuluk Mahallesi Gençlik Evi’nde faaliyetlerini sürdüren gençlere ziyarette, Kuyuluk Mahallesi Muhtarı Muhammet Denli ve Çamlıca Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Maruk da eşlik etti. Çalışmalarını anlatan gençler talep ve sorunlarını dile getirdi. Mevcut kullandıkları Gençlik Evi’nin yetersiz olduğunu ifade eden gençler, Başkan Tarhan’dan çalışmalarını daha düzenli yapmaları takdirde büyük bir yer açacılacağı sözünü aldı. Başkan tarhan gençlere Türk bayrağı ve futbol topu hediye etti.
Gençler adına konuşan Gençlik Evi Başkanı Yusuf Gezer, ''Başkanımızın çalışmalarını dikkatle takip ediyor, çok başarılı buluyoruz. Başkanımız bizi çok sıcak karşıladı. Makamında kendi evimizdeymiş gibi hissettik. Bizi çok iyi ağırladı. Gençlik Evimizin küçük olduğunu söyledik. Sağ olsun isteklerimizi geri çevirmedi. Biz her zaman Başkanımız Neşet Tarhan’ın ve onun gibi vatanımıza, bayrağımıza ve atamıza saygı gösteren herkesin yanındayız'' dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tarhan ise, Kuyuluk gençlerinin çalışmalarını takip ediyorum. Daha başarılı oldukları takdirde kendilerine büyük bir Gençlik Evi kuracağımızı söyledim. Gençlerimizle birlikte Mezitli Kent Konseyi’ni bir araya getirip, yeni çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Gençler yanımızdaysa çalışmalarımızda başarılı olmuşuzdur. Biz gençlere her fırsatta destek olacağız'' diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!