Doğada egzersiz

Güncelleme Tarihi:

Doğada egzersiz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2017 13:37

Doğada egzersiz

Haberin Devamı

 


Mustafa ERCAN/ MERSİN, (DHA) MERSİN'de bu yıl ilk kez düzenlenen Maiafest'te bir araya gelen sporseverler doğada egzersiz yaparken renkli görüntüler yaşandı.
Maiafest, Maia Studio ev sahipliğinde merkez Mezitli İlçesi Çevlik Köyü Şemsa Pozcu Organik Bahçe'de düzenlendi. Sibel Güler'in ev sahipliğinde, çam ormanlarının eteğindeki organik bahçede organize edilen festivale katılanlar, antigravity fitness, yin, hatha yoga, nefes, meditasyon, pilates, tae-bo, crunch, taş boyama, ve land art mandala yaptı. Çocuklar için de düzenlenen pek çok etkinlikte en büyük ilgiyi Boğaziçi Aile Danışmanlığı Merkezi psikologlarının yaptığı 'Eveveyn- Çocuk Atölyesi' çekti.
Sibel Güler, bu yıl ilk kez yaptıkları festivalin büyük ilgi görmesini kendilerini de mutlu ettiğini belirterek, önümüzdeki dönemde etkinliği sürdüreceklerini söyledi. Güler, özellikle insanların kentin gürültüsünden kaçarak doğa ile baş başa kalmalarına katkı sağladıkları için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Maiafest, Mezitli Belediye Başkanı  Neşet Tarhan'ın da büyük desteği ile gerçekleşen bir etkinlik oldu. Maiafest'e katılanlar ve bizler başkanımızın da desteği ile unutulmaz bir gün yaşadık. Olumlu tepkiler aldık. Bu nedenle festivalimizi önümüzdeki dönemde genişleterek uluslararası katılımla sürdürmeyi hedefliyoruz. Bunun için de çalışmalara şimdiden başladık" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!