Çevre nühendislerine onur yılı plaketi

Güncelleme Tarihi:

Çevre nühendislerine onur yılı plaketi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2017 13:58

Çevre nühendislerine onur yılı plaketi

Haberin Devamı

MERSİN'de Çevre Mühendisleri Odası İl Temsilciliği'nce 'meslekte onur yılı' plaketleri verildi.
Liva Otel'de gerçekleşen 'Gala Yemeği ve Meslekte Onur Yılı' törenine Mersin Üniversitesi Rektör Danışmanı Yrd.Doç.Dr.Barış Buldum, Çevre Mühendisleri Odası Genel Başkanı Baran Bozoğlu, İl Temsilcisi Zehra Korkmaz, çevre mühendisleri ile çok sayıda davetli katıldı. Etkinlikte konuşan İl Temsilcisi Zehra Korkmaz, oda olarak 18 yıldır faaliyet gösterdiklerini belirterek "Çalışmalarımızda Mersin Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünün çok büyük katkısı oldu. Genel merkezimiz bizi her konuda destekledi. Odamızın kuruluşundan bu yana 38 yönetici arkadaşımız oldu. Bu yemekle biz de bu arkadaşlarımızı onurlandırarak, vefa borcumuzu ödemek istedik" dedi.
Ardından söz alan Oda Genel Başkanı Bozoğlu, çevre mühendisliği mesleğinin Türkiye'de her geçen gün güçlenerek geliştiğini vurguladı.
Konuşmaların ardından Genel Başkan Bozoğlu ile İl Temsilcisi Korkmaz, meslekte, 30, 25, 20, 15, 10 ve 5 yılını dolduran çevre mühendislerine onur yılı plaketi ile oda yönetiminde görev alanlara da  teşekkür plaketi verdi. Geceye katılanlar daha s onra müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Mustafa ERCAN / MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!