Candy Crush Çılgınlığı Forum Mersin’de

Güncelleme Tarihi:

Candy Crush Çılgınlığı Forum Mersin’de
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2015 10:56

Forum Mersin Alışveriş Merkezi, dünyada milyonlarca kişinin oynadığı mobil şeker kırma oyunu Candy Crush’ı Mersinlilerle buluşturacak. Çocuklar ve büyükler, Forum Mersin’de en fazla şekeri kırarak en yüksek skoru elde etmek için yarışacak.
Dünyada ve Türkiye’de her gün milyonlarca kişi tarafından oynanan mobil şeker kırma oyunu Candy Crush, bu kez Forum Mersin’de meraklılarıyla buluşacak. Forum Mersin’de Kurban Bayramı’na özel rengarenk ve şeker kokan birbirinden eğlenceli etkinliklerle planlanan oyun şenliği, 19-27 Eylül 2015 tarihleri arasında her gün 13.00-21.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Eğlendirirken kazandıran Forum Mersin Candy Crush Şenliği’nde, çocukların renk ve tamamlama kabiliyetlerini geliştirmeleri ve sosyalleşmeleri amaçlanırken, büyükler için de turnuva alanı yer alacak.
Mersin’de ilk kez gerçekleşecek etkinlikte 10 yaş üstü çocuklar ve yetişkinler için ayrı, daha küçük çocuklar içinse daha farklı iki alan kurulacak. Etkinliğe katılıp daha fazla ‘şeker kırmak’ için ter döken katılımcılar arasından en iyi skoru yapan oyuncular, birbirleriyle kıyasıya yarışacaklar. Şenlik alanında ayrıca 5-9 yaş arası çocuklar, görev çarkını çevirerek oyuna başlayacak, daha sonra ‘Eşini Bul Oyunu’, ‘Şekerleme Kazanı’, ‘Lolipop ile Şeker Kırma’ ve en sonunda ‘Şeker Fırtınası’ etaplarından geçerek, kendileri için hazırlanmış ödüllere kavuşacaklar. 10 yaş üzeri çocuk ve yetişkinler ise özel hazırlanmış level üzerinden dev dokunmatik ekranda Candy Crush oynayacaklar ve en iyi skoru yapmaya çalışacaklar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!