Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz'dan dava açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamazdan dava açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 15:12

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz'dan dava açıklaması

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarına yönelik yürütülen FETÖ/PDY davası ile ilgili basın toplantısı gerçekleştirdi. 
Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki toplantıya Büyükşehir Belediyesi bürokratlarına yönelik yürütülen FETÖ/PDY davası ve davanın adli sürecinde yaşananlarla ilgili basın mensuplarını bilgilendiren Kocamaz, her zaman doğrunun, güzelin ve adaletin yanında olduklarını söyledi. Yaşanan süreci karalama kampanyası olarak değerlendiren Kocamaz, "Asılsız iddialara dayalı davada haklı çıkan bizler olduk. Kumpas davası da FETÖ'cü hainlerin suyu bulandırma gayretlerinden biridir. 2016 Ağustos ayında başlayan, iki hafta önce de sonuçlanan davada mağduriyet yaşayan, haklı çıkan bizler olduk. Başından beri kumpas davası olduğunu söyledik. Kendi isteğimizle tanık olarak mahkemede ifade verdik. Gözetim altında tutulan arkadaşlarımızın 'Bize Burhanettin Başkanı ver, sen kurtul' yönünde baskı, tehdit ve telkinlere muhatap olduklarını açıkladık. Bu hainler 15 Temmuz sonrasının puslu ortamında bizi bir kez daha mindere çekmeye çalıştılar. Şahsımızda bir şey bulamayınca bu kez etrafımızdaki kişileri, birlikte çalıştığımız bürokratları gözlerine kestirdiler" dedi.
Adaletin yerini bulduğunu kaydeden Kocamaz, "Mahkeme heyeti, Büyükşehir davasından yargılanan isimlerin FETÖ ile herhangi bir ilgi ve alakasının bulunmadığı hükmüne vardı. Arkadaşlarımız hakkında ortaya atılan iddialar haksız bulundu. Bu arkadaşlarımızın hiç birinin FETÖ ile uzaktan yakından ilgilerinin bulunmadığı gerçeği ortaya çıktı. Yüce Türk adaletinin şaşmaz terazisi, kimin haklı kimin haksız oluğunu bir kez ortaya çıkardı. İlk günden beri kumpas olarak nitelendirdiğimiz suçlamaların gerçek dışı olduğu Yüce Türk Adaleti tarafından tescillendi. Kumpasçıların, kriptoların, millet düşmanlarının sırtı bir kez daha yere yapıştı" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!