Başkan Tarhan 3 yılını anlattı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tarhan 3 yılını anlattı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2017 11:10

Başkan Tarhan 3 yılını anlattı

Haberin Devamı


MERSİN'deki 3 yıllık çalışmalarını kamuoyu ile paylaşan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yönetim anlayışında ranta karşı korkusuzca mücadele ettiklerine vurgu yaptı.
Golden King Hotel'de basın mensuplarıyla buluşan Neşet Tarhan, 3 yılda yatırım ve sosyal projeler olmak üzere birçok projeyi Mezitli'ye kazandırdıklarını söyledi. Özellikle sosyal içerikli projelere ağırlık verdiklerini kaydeden Tarhan, "Halka hizmet için çıktığımız yolda ilk aşamada toplumu bir arada tutan, toplumsal dayanışmayı artıran sosyal içerikli projelere ağırlık verdik. Kadın Üretici Pazarları, Gönüllü Evleri, Emekli Evi, Mezitli Kart, Down Kafe, Mezitli'nin Filizleri ve adını sayamadığımız pek çok proje var. Projelerimiz başarıya ulaştığı gibi toplumun geniş kesimlerinden de takdir topladı. Ülkemizin pek çok şehrinden projelerimizi anlatmak için davet aldık, çeşitli platformlarda ödüllendirildik" dedi.
RANTTAN VE İŞGALDEN KURTARDIK
Halka ait olan alanları kişisel ranttan ve işgalden kurtardıkları ifade eden Tarhan şöyle devam etti:
"Geride kalan 3 yıla yakın hizmet yolunda halka ait olan alanları kişisel ranttan ve işgalden kurtararak halkın kullanımına açtık. Hiçbir şekilde halkın malının kimseye peşkeş çekilmesine izin vermedik. Korkusuzca mücadelemizi de sürdürüyoruz. Daha önce farklı kişi ya da kuruluşlar tarafından kullanılan alanları geri alarak halkımızın yararlanmasını sağladık. Bale okulu ve bale kafe, Aratos spor tesisleri ve tenis kafe, demokrasi meydanı, özgür kafe, nikah salonu bu anlayışın sonucu olarak ortaya çıktı. Hiç bir noktanın rant aracı olarak kullanılmasına izin vermedik."
2017 yılının yatırım yılı olacağını sözlerine ekleyen Tarhan, Mezitli Belediyesi yeni hizmet binası, amfi tiyatro, kültür merkezi, gençlik merkezi, Cumhuriyet okulu restorasyon, göç eden çocuklar rehabilitasyon merkezi ve 30 bin metrekarelik alanda hayvan bakım evini ilçeye kazandıracakları müjdesini verdi.

Gülhan DEMİRCİ/ MERSİN, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!