AA'nın "Yılın Fotoğrafı" oylaması

Güncelleme Tarihi:

AAnın Yılın Fotoğrafı oylaması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2014 11:36

- Mersin Valisi Çakacak, "haber" kategorisinde Ahmed Zakaria'nın "Mısır'da Referandum", "yaşam" kategorisinde ise Rame Alsayed'in "Yermuk Kampı Piyanisti" başlıklı fotoğraflarına oy verdi

Haberin Devamı

MERSİN (AA) - Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafı" oylamasına katıldı.

AA Mersin Bürosunda görevli muhabirlerini makamında kabul eden Çakacak, AA'nın "haber" ve "yaşam" kategorilerinde yer alan fotoğraflarının çok güzel olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı'nın önemine dikkati çeken Çakacak, "Anadolu Ajansı Türkiye'de ve dünyada çok önemli işlere imza atıyor. Bu fotoğralar arasından karar vermek gerçekten zor. Hepsi birbirinden güzel ama Ahmed Zakaria'nın 'Mısır'da Referandum' fotoğrafı beni çok etkiledi" dedi.

Yaşam kategorisindeki fotoğrafları da çok beğendiğini belirten Çakacak, Rame Alsayed'in "Yermük Kampı Piyanisti" başlıklı fotoğrafının çok güzel olduğunu kaydetti.

Vali Çakacak "haber" kategorisinde Ahmed Zakaria'nın "Mısır'da Referandum", "yaşam" kategorisinde ise Rame Alsayed'in "Yermuk Kampı Piyanisti" başlıklı fotoğraflara oy verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!