2. Uluslararası Mersin Maratonu, İstanbul Maraton EXPO’da Tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

2. Uluslararası Mersin Maratonu, İstanbul Maraton EXPO’da Tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2015 16:28

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ÖNÜMÜZDEKİ YIL 2’NCİSİNİ DÜZENLEYECEĞİ ULUSLARARASI MERSİN MARATONU, İSTANBUL MARATON EXPO FUARI’NDA TANITILDI.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin önümüzdeki yıl 2’ncisini düzenleyeceği Uluslararası Mersin Maratonu, İstanbul Maraton EXPO Fuarı’nda tanıtıldı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 Eylül 2015’te ilki düzenlenen Uluslararası Mersin Maratonu’nun ikincisi için hazırlıklara başlandı. Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda 12-14 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Maraton EXPO Fuarı’nda stant açarak, 2. Uluslararası Mersin Maratonu’nun tanıtımını yaptı. Stant, sporseverler, sporcular ve 1. Uluslararası Mersin Maratonu’na da katılan atletler tarafından ilgiyle karşılandı.
Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Uluslararası Mersin Maratonu’nu gerçekleştirerek Mersin’de önemli bir spor organizasyonuna imza attıklarını belirterek, “Eylül ayında kentimizde düzenlediğimiz maraton, hem Mersin’imiz hem de vatandaşlarımız için çok önemli bir organizasyon oldu. Farklı ülkelerden birçok sporcumuz Mersin’e geldi. Bu tür spor etkinlikleri ile Mersin’in adını dünyaya duyurmak için elimizden geleni yapıyoruz. 2016’da ikincisini düzenleyeceğimiz maraton için şimdiden hazırlıklarımıza başladık. En büyük amacımız ise bu maratonu gelecek yıl daha da geliştirerek, gerek sporcu gerekse izleyici sayısını arttırarak, dünya çapında bir organizasyon gerçekleştirmek” dedi.
Dünyanın farklı ülkelerinden birçok sporcuyu Mersin’de bir araya getiren Uluslararası Mersin Maratonu’nun ikincisi 11 Aralık 2016’da gerçekleştirilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!