Yunusemre Hanım lokallerinde üretilen ürünler Milet Çarşı'nda satışa sunulmaya başladı

Güncelleme Tarihi:

Yunusemre Hanım lokallerinde üretilen ürünler Milet Çarşında satışa sunulmaya başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2024 13:38

Yunusemre Hanım lokallerinde üretilen ürünler Milet Çarşı'nda satışa sunulmaya başladı

Haberin Devamı

MANİSA, (DHA)-MANİSA'nın Yunusemre ilçesinde, Belediye'nin Hanım lokallerinde eğitim gören kursiyerlerin yaptığı el emeği göz nuru çeşitli ürünler, Millet Çarşısı'ndaki sosyete pazarında satışa sunulmaya başladı. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, ürünlerin her salı satışa sunularak kursiyerlerin ev ekonomilerine katkı sağlayacağını söyledi.

Yunusemre Belediyesi bünyesindeki hanım lokallerinde ev hanımları katıldıkları kurslarda bir taraftan el becerilerini geliştirirken, bir taraftan da ürettikleri ürünleri satarak ev ekonomisine katkı sağlıyor. Ev kadınları lokallerde ürettikleri el işi ürünlerini artık Yunus Emre Millet Çarşısı'ndaki sosyete pazarında kurulan tezgahlarda satışa sunulmaya başladı. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan ve ilgili müdürlerle tezgahları ziyaret edip, kursiyerlere destek oldu. Ziyarette,Kursiyerler sosyete pazarından ürünlerini satmak için kendilerine imkan sağlayan Başkan Balaban'a teşekkür etti.

Haberin Devamı

KADINLARIN EMEĞİ EKONOMİYE KAZANDIRILIYOR

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, "Hanımlar lokallerindeki kadın kardeşlerimiz ürettikleri ürünleri Güzelyurt Mahallemizdeki Millet Çarşısı'ndaki 'Sosyete Pazarı' olarak bilinen Salı Pazarı'nda halkımızla buluşturuyor. Ekonomik fiyatlarla kadınlarımız ürettikleri el emeği göz nuru ürünleri vatandaşlarımızın beğenisine sunuyor. Bundan sonra her salı güün hanım lokallerimizde kadınlarımızın ürettiği ürünler satışa sunulmaya devam edecek. Tüm halkımızı üreten kadınlarımıza destek vermeye davet ediyorum" dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!