TUTSO üyeleri sertifika aldı

Güncelleme Tarihi:

TUTSO üyeleri sertifika aldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 14:27

TUTSO üyeleri sertifika aldı

Haberin Devamı

MANİSA Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nin (MCBÜSEM)  iş dünyasının profesyonellerine ve iş insanlarına özel olarak hazırladığı 'Mini MBA Sertifika Programı'ndan yararlanan Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) üyeleri, sertifikalarını alıp kep fırattı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Rektörlük Seminer Salonunda düzenlenen törene; MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Celebi, TUTSO Başkan Yardımcısı İsmail Ulucan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Mıynat, MCBÜSEM Müdürü Doç. Dr. Mahmut Karğın ve kursiyerler katıldı.

Törende konuşan MCBÜSEM Müdürü Doç. Dr. Mahmut Karğın, ikincisini düzenledikleri Mini MBA Sertifika Programının gurur duydukları bir program olduğunu dile getirdi.

Rektör Prof. Dr. Çelebi ise "Bu program benim için çok özel ve önemli. Çünkü, bizim üniversite olarak üç temel misyonumuzdan birisi topluma hizmet. Biz ilk olarak yüksek eğitim-öğretim hizmetini sunuyoruz. Bilimsel bilgi üretimi bir diğer önemli görevimiz. Tabii ki bunun dışında topluma karşı, yakın çevremizden başlayarak sunabileceğimiz tüm hizmeti sunmak gibi bir sorumluluğumuz var" dedi.

Ardından sertifika programı derslerini veren MCBÜ öğretim üyeleri Prof. Dr. Hüseyin Aktaş, Doç. Dr. Burak Kartal, Doç. Dr. Çiğdem Sofyalıoğlu, Doç. Dr. Koray Kayalıdere, Doç. Dr. Mahmut Karğın, Doç. Dr. Rabia Aktaş, Doç. Dr. Sibel Karğın, Yrd. Doç. Dr. Burak Özdoğan, Yrd. Doç. Dr. Coşkun Çılbant ve Yrd. Doç. Dr. Hakan Aracı'nın teşekkür belgeleri, Prof. Dr. Kemal Çelebi tarafından verildi. TUTSO üyelerinin sertifikalarının takdim edilmesi ve keplerin havaya fırlatılmasıyla tören sona erdi.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!