Engelli öğrenciler çeşitli gösteri ve oyunlarla eğlendi

Güncelleme Tarihi:

Engelli öğrenciler çeşitli gösteri ve oyunlarla eğlendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2018 16:44

Engelli öğrenciler çeşitli gösteri ve oyunlarla eğlendi

Haberin Devamı

MANİSA'nın Turgutlu ilçesindeki Firdevs Gürel Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nde eğitim gören özel öğrenciler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında zumba dans gösterisi yaptı, futsal ve basketbol oynayıp, çeşitli oyun ve yarışmalarla gönüllerince eğlendi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, Turgutlu'da Kaymakamlık, Belediye, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ortaklaşa düzenlediği 'Olimpik Farkındalık Oyunları Etkinliği' ile kutlandı. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliklere Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, MHP'li Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Firdevs Gürel Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nin kurucusu hayırseverler Firdevs Gürel ve işadamı Ekrem Gürel, daire müdürleri, öğrenci grupları da katıldı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Firdevs Gürel Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdür Vekili Hatice Demir yaparak, okulun çalışmalarını anlattı. Daha sonra protokol üyeleri bir konuşma yaparak öğrencileri tebrik etti ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutladı.

Okul yönetimi, hayırsever Gürel'e, Kaymakam Turan'a, Başkan Şirin'e ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ölmez'e katkılarından dolayı birer plaket takdim etti. Özel öğrenciler daha sonra zumba dans gösterisinin ardından basketbol ve futsal oynadı. Öğrenciler, yakan top, çuval yarışması ve halat çekme oyunlarının ardından söylenilen şarkılar ile gönüllerince eğlendi. Program özel öğrencilere madalya dağıtım töreniyle sona erdi. Törenin sonunda özel öğrenciler,

Belediye Başkanı Turgay Şirin ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tuncel YILMAZ / TURGUTLU (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!