TÜRFAD'dan Başkan Hızlı'ya teşekkür

Güncelleme Tarihi:

TÜRFADdan Başkan Hızlıya teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2017 11:22

TÜRFAD'dan Başkan Hızlı'ya teşekkür

Haberin Devamı

MANİSA'nın Akhisar Belediyesi'ni ziyaret eden Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Genel Başkan Yardımcısı Levent Erdoğan, modern bir stadın Akhisar'a kazandırılmasında verdiği destek nedeniyle Başkanı Salih Hızlı'ya teşekkür etti.

TÜRFAD Genel Başkan Yardımcısı, eski Beşiktaş kulübü yöneticisi Levent Erdoğan, Akhisar şubesi başkanı ve eski belediye başkanlarından Hüsnü Kahraman, Akhisar Beşiktaşlılar Derneği Kurucu Başkanı Uğur Halaza ile birlikte AK Partili Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'yı ziyaret etti. Levent Erdoğan, Başkan Hızlı'ya çerçeveli Atatürk resmi ile birlikte modern stadı Akhisar'a kazandırdığı için özel hazırlanmış şilt hediye etti. Başkan Hızlı da Levent Erdoğan'a özel çini bir tablo hediye etti. Toplantıya katılanlara boza ve leblebi ikram edildi.

TÜRFAD Genel Başkan Yardımcısı Levent Erdoğan ve arkadaşları, Hüsnü Kahraman Kültür Parkı içinde bulunan Akhisar Sevgi Çocukları Down Kafe'yi de ziyaret etti. Akhisar Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi Sorumlu Müdürü Nuray Bayraktar'dan bilgi alan Levent Erdoğan, Sevgi Çocukları Derneği'ne bağışta bulundu.

Haldun AKYÜZ / AKHİSAR (Manisa),(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!