Siyasetin stresi halı sahada atıldı

Güncelleme Tarihi:

Siyasetin stresi halı sahada atıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2017 15:14

Siyasetin stresi halı sahada atıldı

Haberin Devamı

AK PARTİ Manisa İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri, siyasetin stresini kendi aralarında düzenledikleri halı saha maçıyla attı. AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ın da oynadığı halı saha maçında, Fenerbahçeli eski futbolcu ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Aygün Taşkıran da yer aldı.

Siyasetin yaşattığı stresten uzak kalmak ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek isteyen AK Parti Manisa İl Başkanlığı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte halı saha maçı yaptı. Manisaspor'un Tarık Almış Spor Tesisleri'nde yapılan halı saha maçında AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Fenerbahçeli eski futbolcu ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Aygün Taşkıran'la karşı karşıya geldi. Bir saat süren maçta berabere ayrılan iki takımda birbirini tebrik etti.

"HEM STRES ATTIK HEM DE SAĞLIKLI YAŞAMA DİKKAT ÇEKTİK"

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Fenerbahçeli eski futbolcu Aygün Taşkıran ile karşılık maç yapmaktan büyük zevk aldığını belirterek, siyasetin yorucu bir görev olduğunu ve bu nedenle siyasette yaşanan stresin sporla atılabileceğini dile getirdi, şöyle konuştu:

"Biz siyasetçilerin yaptıkları iş, gerçekten yorucu ve stresli bir görev. Çünkü gece ve gündüz demeden halkımızın refahı ve ülkemizin gelişmesi, kalkınması için gayret gösteriyoruz. Yaşanan bu stresi de bir şekilde atmamız gerekir. Siyasetteki stresi atmanın en güzel yolu ise spor yapmak. Siyasetçi arkadaşlarıma bol bol halı saha maçı yapmasını tavsiye ediyorum."

Halı saha maçlarındaki başka bir amacında sağlık yaşama dikkat çekmek olduğunu ifade eden Özdağ, "Halı saha maçımızda hem stres attık hem de sağlıklı yaşama dikkat çektik. Fazla spor yapan bir millet değiliz. Bu nedenle spora artık bir yaşam biçimi haline getirmemiz gerekir. Özellikle Sağlık Bakanlığımızın son yıllarda ortaya koyduğu projeler çerçevesinde toplumumuz sporla yaşamaya adapte olmaya başladı. Sağlıklı toplum olduğumuz takdirde, sağlıklı nesillerin yetişeceğine ve özellikle yurt dışından ithal ettiğimiz ilaçların sayısında azalma olacak. Türkiye'ye spor yapmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Halı saha maçının kendileri için zevkli geçtiğini ve Fenerbahçeli eski Futbolcu Aygün Taşkıran'ın performansının halen yerinde olduğunu dile getiren Özdağ, "Aygün Taşkıran'ı oynadığı futboldan dolayı tebrik ediyorum. Performansı halen çok başarılı. Minare yıkılsa da mihrap yerinde duruyor" şeklinde espri yaptı.

Manisa'da Maltaspor'un antrenörlüğünü yürüten Aygün Taşkıran ise sporun kardeşlik, barış ve sağlık için önemli olduğunu ifade etti. Maçın ardından iki takım halı sahada hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!