Şehzadeler'den kadınlara şal

Güncelleme Tarihi:

Şehzadelerden kadınlara şal
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2018 16:08

Şehzadeler'den kadınlara şal

Haberin Devamı

MANİSA'nın Şehzadeler Belediyesi organizasyonuyla 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kurulan stantta kadınlara çeşitli renklerde şallar dağıtıldı.

Şehzadeler Belediyesi, 8 Mart dünya Kadınlar Günü sebebiyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kadınlara yönelik etkinlik düzenledi. Etkinliğe Şehzadeler Belediye Başkanı AK Partili Ömer Faruk Çelik'in yanı sıra AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye Meclis Üyesi Selma Çertürk, Başkan Yardımcıları Bilal Demir, Ahmet Songüler, Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk, Gençlik Kolları Başkanı Taha Okan Taniş ve çok sayıda kadın katıldı.

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte konuşan Başkan Çelik, "Kadınlarımız toplumumuzun vazgeçilmezidir, ilk öğretmendir, toplumun temel taşıdır. İçerisinde bulunduğumuz hayatın her alanında katkıları ve emekleri vardır. Dolayısı ile bizim inancımız ve dinimizde kadınlara nasıl davranılması gerektiğini en iyi şekilde izah etmektedir. Cennetin annelerin ayaklarının altın olduğunu ifade eden bir peygamberin ümmetiyiz. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Başkan Çelik ve beraberindekiler, meydanda kurulan stantta, içerisinde çeşitli renklerde şalların bulunduğu hediye kutularını kadınlara dağıttı.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!