Sarıgöl kapalı otopark ve pazar yerine kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Sarıgöl kapalı otopark ve pazar yerine kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 16:57

Sarıgöl kapalı otopark ve pazar yerine kavuştu

Haberin Devamı

MANİSA'nın Sarıgöl ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yatırılan Şehit Haşim Dirik Kapalı Otopark ve Pazar yeri hizmete başladı.

Sarıgöl'ün önemli ihtiyaçlarından biri olan kapalı otopark ve pazaryeri sorurnu Büyükşehir Beleadiyesi tarafından çözüldü. Ayan Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 bin 213 metrekarelik alanda kapalı otopark ve pazaryeri yatırıldı. Kapalı otopark ve pazar yerlerine Bingöl'ün Karlıova ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola önceden yerleştirilen bombanın patlatılmasıyla şehit olan Sarıgöllü Uzman Çavuş Haşim Dirik'in adı verildi. 2 katlı olarak inşaa edilen kapalı otopark ve pazar yerinde, 320 stantta toplam 210 pazarcı esnaf, bugün itibariyle hizmet vermeye başladı. Sabah erken saatlerde yeni iş yerlerinde tezgah açan esnafları ziyaret eden MHP'li Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, 'Hayırlı, uğurlu olsun" dileğinde bulundu. İlçenin en önemli ihtiyaçlarından birinin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından giderilmiş olduğunu belirten Başkan Selçuk, "Sarıgöl'ün bu projeye çok ihtiyacı vardı" dedi.

Başkan Selçuk, sokak aralarında sıkıntı içinde satış yaparak para kazanmaya çalışan manifaturacılar ve giyim eşyası satan esnafların da gelecek hafta içinde yapımı devam etmekte olan kapalı pazar yerlerine kavuşacaklarını söyledi.

Vehbi SARIHAN / SARIGÖL, (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!