Manisalı gençler Çanakkale'yi gezdi

Güncelleme Tarihi:

Manisalı gençler Çanakkaleyi gezdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 17:13

Manisalı gençler Çanakkale'yi gezdi

Haberin Devamı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Öğrenci Konseyi Başkanlığı'nın düzenlediği Çanakkale Şehitliği gezisine 23 araçlık bir destek sağladı.

CBÜ Öğrenci Konseyi Başkanlığı'nca 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101'inci yıl dönümü nedeniyle gezi düzenledi. MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, öğrencilerin gezi için otobüs taleplerini yerine getirdi; 23 otobüsle tedarik etti. 19 Mayıs Stadyumu önünden hareket eden araçlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinatörü Ali Demirkaya eşliğinde şehir turu attı. Şehir turunun ardından Çanakkale'ye giden binlerce genç, Türkiye tarihinin yazıldığı toprakları gezme fırsatı buldu.

Geziye verdikleri destek için teşekkür eden CBÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Emre Çelebi, "Celal Bayar Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanlığı olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Celal Bayar Üniversitesi ortaklaşa düzenlemiş olduğumuz Çanakkale Gezisini 1100 öğrenci ile birlikte gerçekleştirdik. Ülkemizin geçirdiği bu zor günlerde gezinin düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Cengiz Ergün'e teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!