Manisa'da mera projesi için sondaj ve güneş paneli desteği sağlanacak

Güncelleme Tarihi:

Manisada mera projesi için sondaj ve güneş paneli desteği sağlanacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2024 10:26

Manisa'da mera projesi için sondaj ve güneş paneli desteği sağlanacak

Haberin Devamı

Hasan YİĞEN / MANİSA (Kula), (DHA)-MANİSA Valisi Enver Ünlü, Kula ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Mahallede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Ünlü, mera projesini yakından takip ettiğini belirtip, Devlet Su İşleri'nden (DSİ) sondaj, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'ndan ise güneş paneli desteğinin sağlanacağını açıkladı.

Manisa Valisi Enver Ünlü, ilçe ziyaretleri kapsamında Kula'da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Daha önce ilçenin turizm hareketliliğini artırmak için yapılması planlanan projeleri yerinde inceleyen Vali Ünlü, ilçedeki son programında kapsamında kırsal Sandal Mahallesi'ni ziyaret ederek muhtar Ahmet Gökçe ve mahalle esnafıyla bir araya geldi. Mahalle ziyaretinde vatandaşlarla bir araya gelerek mera projesi hakkında görüş alışverişinde bulunan Vali Ünlü, vatandaşların taleplerini dinledi ve onların projeye olan katkılarını önemsediğini belirtti. Projenin her aşamasını yakından takip ettiklerini dile getiren Vali Ünlü, "Mera projesinin bölgemize önemli katkıları olacağına inanıyoruz. Bu proje ile hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın verimliliğini arttırmayı ve bölge ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Devlet Su İşleri tarafından yapılan sondaj çalışmaları, sulama problemlerini çözmek adına büyük önem taşıyor. Ayrıca, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'nın sağladığı güneş panelleri desteği sayesinde enerji maliyetlerini düşürmeyi amaçlıyoruz. Projemizin her aşamasını yakından takip ediyor ve gerekli destekleri sağlıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Vali Ünlü'nün Sandal Mahallesi'ni ziyareti ile ilgili konuşan Sandal Mahalle muhtarı Ahmet Gökçe, 3 yıldan beri büyük emekler verilen mera projesine Manisa Valiliği'nin de büyük destekler sağladığını söyledi. Proje sayesinde mahalledeki hayvancılık faaliyetlerinin de arttığını dile getiren muhtar Gökçe, sağlanan imkânlarla meraların daha verimli hale geldiğini belirtti. Sondaj, güneş paneli, tohum ve gübre desteği gibi çeşitli katkılarla projenin her geçen gün büyüdüğünün de altını çizen muhtar Gökçe, Manisa Valisi Enver Ünlü başta olmak üzere projede emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür etti.

Haberin Devamı

Sandal Mahallesi sakinleri ise, projenin bölgeye sağladığı katkılardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Vali Ünlü'ye teşekkür etti.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!