Halep'e minik yüreklerden destek

Güncelleme Tarihi:

Halepe minik yüreklerden destek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2017 15:41

Halep'e minik yüreklerden destek

Haberin Devamı

MANİSA'nın Şehzadeler Belediyesi, Yunusemre Belediyesi ve İHH Manisa Şubesi tarafından Halepli savaş mağdurları için başlatılan yardım kampanyasına en anlamlı destek Akşemseddin İlkokulu öğrencilerinden geldi. Değerler eğitimi dersi kapsamında yardımlaşma konusunu işleyen öğrenciler, topladıkları yardım malzemelerini Şehzadeler Belediyesi'ne teslim etti.
Şehzadeler Belediyesi, Yunusemre Belediyesi ve İHH Manisa Şubesi tarafından hayata geçirilen 'Haydi Manisa, Halep'e El Ver' yardım kampanyasına, bir destek de Akşemseddin İlkokulu öğrencilerinden geldi. Okulda işlenen 'Değerler Eğitimi' dersi kapsamında, bu ay ki konuda yardımlaşma konusunu işleyen öğrenciler, sınıf öğretmeni Emine Sarı'nın belirlediği konu kapsamında, 'Haydi Manisa, Halep'e El Ver' yardım kampanyası çerçevesinde Halepli savaş mağdurları için büyük miktarda yardım malzemesi topladı. Toplanan yardım malzemeleri, Şehzadeler Belediyesi'ne törenle teslim edildi. Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Akşemseddin İlkokulu Müdürü Salih Taşdemir, Proje Öğretmeni Emine Sarı, Sınıf Annesi Neslihan Kasım ve çok sayıda öğrenci törene katıldı.
Yardım kampanyasının 9 Ocak tarihine kadar süreceğini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, "Öğrenci kardeşlerimiz toplamış oldukları yardımları bugün Halep'e ulaştırılmak üzere bizlere teslim ediyorlar. Küçük yürekleri ile böylesine büyük bir adım adan öğrenci kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!