Camiler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Güncelleme Tarihi:

Camiler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2015 17:27

MANİSA GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ, İL MÜFTÜLÜĞÜ VE DİYANET GENÇLİK SPOR KULÜBÜNÜN ORTAKLAŞA DÜZENLEDİĞİ, ÇOK AMAÇLI SPOR SALONUNDA DEVAM EDEN CAMİLER ARASI YAZ KURAN KURSLARI FUTBOL TURNUVASI FİNAL MÜSABAKASIYLA SONA ERDİ.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve Diyanet Gençlik Spor Kulübünün ortaklaşa düzenlediği, Çok Amaçlı Spor Salonunda devam eden Camiler Arası Yaz Kuran Kursları Futbol Turnuvası final müsabakasıyla sona erdi.
16 takımın katılımıyla bir hafta süren turnuvada finalde Kuba Camii ile Kuşlubahçe Camii karşılaştı. Kuşlubahçe müsabakayı 1-0 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.
Turnuvanın ödül törenine katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, “Tüm katılan Kur’an Kursu öğrencilerimizi kutluyorum. Kur’an Kursu öğrencilerimize imkanlarımız ölçüsünde desteğimiz sürecektir.” dedi.
Diyanet Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Murat Emgener ise, “Kur’an Kurslarına ve spora olan ilginin artması amacıyla düzenlediğimiz kurslar artık geleneksel oldu. Çocuklarımız hem eğleniyorlar hem de öğreniyorlar. Turnuvamızın kazananı tüm öğrencilerimiz olmuştur. Desteklerinden dolayı da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne çok teşekkür ederim.” dedi.
Dereceye girenlere kupa ve madalyaları verilirken müsabakaları yöneten hakemlere ve İl Müdürü Dr. Savaş Duman’a da Kur’an-ı Kerim hediye edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!