Başkan Çerçi Yaşlılar İle Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çerçi Yaşlılar İle Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2015 13:49

YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET ÇERÇİ, YUNUSEMRE KENT KONSEYİ’NİN HAZIRLADIĞI İSMAİL MUHAMMER CİDER HUZUREVİ VE DİNLENME YURDU’NDA YAPILAN AŞURE PROGRAMINA KATILDI. YAŞLILAR İLE SOHBET EDEN BAŞKAN ÇERÇİ, ONLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Kent Konseyi’nin hazırladığı İsmail Muhammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu’nda yapılan aşure programına katıldı. Yaşlılar ile sohbet eden Başkan Çerçi, onların sorunlarını dinledi.
Katıldığı tüm etkinliklerde 7’den 70’e herkesin sevgisine mazhar olan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yaşlılar ile bir araya geldi. Başkan Çerçi, şekersiz olarak hazırlanan aşureyi yaşlılara ikram etti. Programa Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan ve Yürütme Kurulu Üyeleri ile Yunusemre Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Akdemir katıldı. Yaşlıları tek tek ziyaret eden Başkan Çerçi, “Bugün kıymetli büyüklerimizi ziyaret ederek aşure ikramında bulunduk. Onlarla aynı lokmayı paylaştık. Sohbet edip hayır dualarını aldık. Yunusemre Belediyesi olarak yaşlılarımıza yönelik projeler gerçekleştiriyoruz. Ak Saçlılar Koordinasyon Merkezi (AKKOM) ile yaşlı vatandaşlarımızın hastaneye ulaşımını sağlıyoruz. Aracımız Merkez Efendi Devlet Hastanesi’nin bahçesinde yaşlı vatandaşlarımızın ulaşımını sağlamak amacıyla faaliyetlerine devam etmektedir. Ayrıca yaşlılarımıza yönelik planladığımız projeler var. Onlar bizim başımızın tacıdır” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!