8.5 ay sonra görevine döndü

Güncelleme Tarihi:

8.5 ay sonra görevine döndü
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 17:54

8.5 ay sonra görevine döndü

Haberin Devamı

MANİSA Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, açığa alındığı FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütle bir bağının bulunmadığı belirlenince 8.5 ay sonra görevine tekrar döndü.

Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, FETÖ/PDY'nin kamu ayağındaki soruşturması kapsamında, Maliye Bakanlığı tarafından, 26 Temmuz 2016 günü açığa alındı. Maliye Bakanlığı ve İç İşleri Bakanlığı'nın 8.5 ay boyunca ortaklaşa yürüttüğü soruşturmada, Çakan'ın FETÖ'yle ilgisinin bulunmadığı belirlendi. Yılmaz Çakan, Maliye Bakanlığı'nın görevine iade yazı ile Manisa Vergi Dairesi Başkanlığındaki görevine tekrar başladı. Konuyla ilgili Çakan, şunları söyledi:

"Devletimizde devamlılık esastır. Benim bulunmadığım süre içerisinde nerede bırakmış isek oradan başlayacağız. Bu bir süreç idi bu süreç lehimize döndü. Bizdeki düstur devlete küsülmez. Bundan sonra bize de devletimizin çağ atlaması için çaba harcamak düşer. Bende bunu yapmak için görevimin başındayım. Manisa'da 8 yıldır görev yapmaktaydım. Türkiye'nin en büyük kuruluşların bulunduğu Organize Sanayi Bölgesinin yanı sıra duyarlı vergi mükelleflerimiz bulunuyor. Ekip olarak vergi de tahsilat oranlarının artışı için çaba harcayacağız" dedi.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!