Yeni Malatyaspor U-21 Takımı Balıkesirspor’a Mağlup Oldu

Güncelleme Tarihi:

Yeni Malatyaspor U-21 Takımı Balıkesirspor’a Mağlup Oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 16:30

U-21 1. LİGİ’NDE MÜCADELE EDEN YENİ MALATYASPOR SAHASINDA KARŞILAŞTIĞI BALIKESİRSPOR’A 2-1 MAĞLUP OLDU.

U-21 1. Ligi’nde mücadele eden Yeni Malatyaspor sahasında karşılaştığı Balıkesirspor’a 2-1 mağlup oldu.
Yeni Malatyaspor U21 takımı, ligin 10. hafta maçında Balıkesirspor’u ağırladı. Battalgazi İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı az sayıda taraftar izledi. Ev sahibi Yeni Malatyaspor maça Abdulsamet Damlu, Ferhat Canlı, Burak Kavlak, Hakan Bezci, Ahmet, Hakan Şişli, Ferhat, Ömer Güleç, Enes Kaburga, Mücahit Akkoç, Enes Gömüllü ilk on biri ile başladı. İlk yarıda her iki takım da oyun kontrolünü elinden bırakmazken, konuk takım soyunma odasına 1-0 üstünlükle gitti.
Maçın ikinci yarısında iç saha avantajını kullanmak isteyen Yeni Malatyaspor beraberliği yakalamak için etkili ataklar geliştirdi. Orta sahada başlayan Burak Kavlak’ı hücum bölgesine gönderen Yeni Malatyaspor Alt Yapı Sorumlusu Murat Uçkun, oyuncu değişiklikleriyle maça ortak olma adına tüm riskleri göze aldı. İkinci yarıda Burak Kavlak ve Ferhat ile net fırsatlar yakalayan sarı-kırmızılı ekip, bu atakları golle sonuçlandıramadı.
Karşılaşmanın 67. dakikasında kazanılan penaltı atışını Burak Kavlak gole çevirdi ve maça denge geldi. Ancak konuk takım 10 kişi oynamasına rağmen 70. dakikada yeniden öne geçti ve maç 2-1 Balıkesirspor’un üstünlüğüyle sona erdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!