Vali Kamçı’dan Gaziler Onuruna Yemek

Güncelleme Tarihi:

Vali Kamçı’dan Gaziler Onuruna Yemek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2015 16:32

VALİ KAMÇI'DAN GAZİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA YEMEK

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla, Malatya’daki Gaziler, Vali Süleyman Kamçı’nın ev sahipliğinde öğle yemeğinde bir araya geldiler.
Bir otelde düzenlenen programa Vali Kamçı eşi Ayşe Kamçı ile katılırken, yemeğe kent protokolünün yanı sıra çok sayıda şehit yakını ile gazi katıldı. Yemek öncesi bir konuşma yapan Vali Süleyman Kamçı, “Necip Türk milletinin vatan, bayrak ve milli birlik uğruna gözünü, kolunu, bacağını feda eden kahraman evlatlarının bu şan ve şeref gününde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşamaktayız” dedi.
Tarih boyunda Türk milletinin şehitlik ve gazilik makamlarına nail olabilmek için gözünü bile kırpmadan hayatını ortaya koymaktan asla çekinmediğini belirten Vali Kamçı, bunun da yazılan kahramanlık destanları ile defalarca ispatlandığını dile getirdi. Türk Milletinin şehitlik nasip olduğunda nurlanmayı, gazilik nasip olduğunda ise onurlanmayı kendisine bahşedilen en büyük mertebe bildiğini söyleyen Kamçı, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele parolası olan ‘Ya İstiklal ya ölüm’ ifadelerini aziz milletimiz dün olduğu gibi bugün ve yarın da düstur edinecektir” diye konuştu.
Kamçı, "Şehitlerimiz ve Gazilerimiz emin olsunlar ki, kutlu vatan üzerinde birlik ve beraberliğimizin bozulmasına asla müsaade edilmeyecektir” diyerek Gaziler günü dolayısıyla davete icabet eden herkese teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!