’Ümidimiz Gençler Umudumuz Yarınlar’ Projesi Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi:

’Ümidimiz Gençler Umudumuz Yarınlar’ Projesi Devam Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2015 13:26

Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında yürütülen Ümidimiz Gençler Umudumuz Yarınlar Projesi devam ediyor.
Ümidimiz Gençler Umudumuz Yarınlar Projesi ile hedef kitle içerisinde yer alan çocuk ve gençlerin toplumsallaşma sürecine katkıda bulunmak, çocukları eğitime motive ederek eğitimlerine devam etmelerini sağlamak ve geleceğe dair müspet hedefler belirlemelerini temin etmek amaçlanıyor. Bu çerçevede, Risk Altındakilere Yönelik Özel Uygulama Programlarının Belirlenmesi faaliyetleri kapsamında ebru kursu açıldı.
KURS 2 AY SÜRECEK
Ebru kursu, 15 öğrencinin katılımıyla Fatma Aliye İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde başladı. Kursa katılan kursiyerlere okul kıyafeti ve kırtasiye yardımı da yapıldı. 2 ay sürecek olan kurs süresince kursiyerlerle çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek, ayrıca kursun tamamlanmasının ardından Malatyapark AVM’de ebru sergisi açılması planlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!