U21 Ligi

Güncelleme Tarihi:

U21 Ligi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2015 17:29

U21 1. LİGİ’NDE MÜCADELE EDEN YENİ MALATYASPOR SAHASINDA KARŞILAŞTIĞI GİRESUNSPOR’A 1-0 MAĞLUP OLDU.

U21 1. Ligi’nde mücadele eden Yeni Malatyaspor sahasında karşılaştığı Giresunspor’a 1-0 mağlup oldu. Maçın başından itibaren rakibine oranla daha üstün olan sarı-kırmızılılar, son anlarda golü kalesinde gördü.
Yeni Malatyaspor U21 takımı, ligin 8. hafta maçında Giresunspor’u ağırladı. Battalgazi İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı az sayıda taraftar izledi. Ev sahibi Yeni Malatyaspor maça; Abdulsamet Damlu, Ferhat Canlı, Burak Kavlak, Hakan Bezci, Ahmet, Hakan Şişli, Ferhat, Ömer Güleç, Enes Kaburga, Mücahit Akkoç, Enes Gömüllü ilk on biri ile başladı. İlk yarıda her iki takım da oyun kontrolünü elinden bırakmazken 45 dakika 0-0 eşitlikle tamamlandı.
Maçın ikinci yarısında iç saha avantajını kullanan Yeni Malatyaspor öne geçmek için etkili ataklar geliştirdi. Orta sahada başlayan Burak Kavlak’ı hücum bölgesine gönderen Yeni Malatyaspor Alt Yapı Sorumlusu Murat Uçkun, oyuncu değişiklikleriyle kazanmak adına tüm riskleri göze aldı. İkinci yarıda Burak Kavlak, Enes Gömüllü ve Mücahit ile net fırsatlar yakalayan sarı-kırmızılı ekip, bu atakları golle sonuçlandıramadı. Burak’ın bir şutu direkten döndü.
Maçın 78. dakikasında uzun top ile çıkan konuk takımda Cevatcan’ın ortasında Yeni Malatyaspor Kalecisi Abdulsamet Damlu boşa çıktı. Zor pozisyonda kafayla dokunan Mehmet, takımını 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmazken Giresunspor karşılaşmayı 1-0 kazanarak hanesine 3 puanı yazdırdı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!