Organize Sanayi Bölgesi Yeşillenecek

Güncelleme Tarihi:

Organize Sanayi Bölgesi Yeşillenecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2015 16:35

MALATYA SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (MASİAD)’IN ÖNCÜLÜĞÜNDE 1 VE 2.’İNCİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ AĞAÇLANDIRILACAK.

Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD)’ın öncülüğünde 1 ve 2.’inci Organize Sanayi Bölgeleri ağaçlandırılacak.
MASİAD ve Malatya Orman İşletme Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında bugün protokoller imzalandı. MASİAD binasında düzenlenen törende konuşan MASİAD Başkanı İbrahim Güngör, 1. ve 2.Organize Sanayi Bölgeleri sınırları dahilinde uygun olan alanların, resmi kurum ve kuruluşların, okul, kreş ve cami gibi sosyal tesisler ile yol kenarlarının ağaçlandırılması ve yeşillendirilmesinin amaçlandığını söyledi.
Teknolojik devrimle birlikte sanayileşmenin hızla arttığını belirten Güngör, doğanın bilinçsizce tüketilmesi ile çevreye karşı duyarlılığın da sorgulanmasına sebep olduğunu ifade etti. “Bizim toprağa borcumuz var” diyen Güngör, “Bu doğrultuda derneğimiz sosyal sorumluluk bilinci ile ağaçlandırma konusunda farklı Kurum ve Kuruluşlarla diyaloga geçerek sürdürülebilir girişimlere her zaman öncülük edecektir. Bu kapsamda gelecek nesillere daha yeşil, daha temiz bir çevre bırakmak anlamında böyle bir projeye imza atmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.
Protokol törenine katılan Malatya Orman İşletme Müdürü Ramazan Karaca, 1.Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Remzi Yaşar, 2.Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Vahap Erdem de bu projeden dolayı MASİAD’a teşekkür ederek OSB’lerin yeşillenmesi adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söylediler.
Toplantıya MASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Alp Giray Gültekin, Veli Doğan, Funda Yalçınsoy, Banu Algül Şeftalicioğlu’da katıldı. Konuşmaların ardından daha sonra kurumlar arasında OSB’lerin ağaçlandırılması adına protokol imzalandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!