Dilek Caddesinde Çalışmalar Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi:

Dilek Caddesinde Çalışmalar Devam Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2015 12:59

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DİLEK MAHALLESİNİ MALATYA MERKEZE BAĞLAYAN DİLEK CADDESİ’NDE YOL AÇMA, GENİŞLETME VE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Dilek mahallesini Malatya merkeze bağlayan Dilek Caddesinde yol açma, genişletme ve asfalt çalışmalarına devam ediyor.
Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı Yol Etüt ve Kontrol Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, 5 kilometrelik caddenin iki kilometrelik bölümü tamamlandı.
Kalan 3 kilometrelik bölümde çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, toprak dolgu, pmt serimi, taş duvar yapımına ve Dilek köprüsünün genişletmesine devam ediyor. MASKİ ekipleri yolda yaşanan içme suyu ve kanalizasyon arızalarına anında müdahale ederek çalışmalara destek verirken, AKSA Elektrik yol ortasında kalan elektrik direkleri ve yüksek gerilim hatlarını sökmeye devam ediyor.
Yol güzergahında bahçesi bulunan vatandaşlar yol genişletme çalışmalarına karşılıksız destek vererek örnek bir davranış sergiledi. Büyükşehir Belediyesi; yol için terki yapılan noktalarda taş duvar ve çitlerle bahçe sınırlarını belirleyerek vatandaşlara yardımcı oluyor.
YEDİ METREDEN 30 METREYE ÇIKARILIYOR
Dilek Yolunu 7 metre genişlikten 30 metreye çıkaran Büyükşehir Belediyesi tamamlanan 2 kilometrelik bölümde kavşak düzenlemeleri, trafik levhaları ve yol çizgilerini yaparak iki kilometrelik bölümü araç trafiğine açtı. Cadde de kaldırım çalışmaları yapacak olan Büyükşehir Belediyesi, yolu yaz aylarında vatandaşların hizmetine sunmayı amaçlıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!