TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktör Durmuş:

Güncelleme Tarihi:

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktör Durmuş:
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2015 14:38

- "Bu saatten sonra rakip kim olursa olsun mevcut kadromuzla sonuna kadar ligde kalma adına elimizden gelen her şeyi yapacağız"

Haberin Devamı

KÜTAHYA (AA) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Ali Nail Durmuş, "Bu saatten sonra rakip kim olursa olsun mevcut kadromuzla sonuna kadar ligde kalma adına elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Durmuş, Tunçbilek Arif Peçenek Tesisleri'ndeki antrenmanda gazetecilere yaptığı açıklamada, takımda öz güven eksikliğinin olduğunu ve başarısızlıkta da bunun etkisinin önem taşıdığını söyledi.

Oynanan son üç maçtan 9 puan alabilecek bir oyun ortaya koyduklarını belirten Durmuş, şöyle konuştu:

"Uzun zamandan beri maç kazanamayan takımın oyuncuları psikolojik açıdan yaşadıkları öz güven eksikliğinden dolayı bir türlü öne çıkamadılar. Asla, rakipten korkan, arkaya yaslanan bir oyun felsefem yok. Fethiyespor maçında, geriye yaslanma müdahalelerim takımın öz güven eksikliğinden olmuştur. Bugün itibarıyla 3 maç sonunda 20 puanlarda olmak içten bile değildi. Biz, bu saatten sonra rakip kim olursa olsun mevcut kadromuzla sonuna kadar ligde kalma adına elimizden gelen her şeyi yapacağız."

Haberin Devamı

Durmuş, pazar günü sahalarında yapacakları Aydınspor 1923 maçına sadece kazanmak amacıyla çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Antrenmanda, oyuncular, ikili mücadele, kültür fizik ve çift kale maç yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!