Gediz'deki maden şehitlerinin ailelerine Zonguldak'tan yardım eli

Güncelleme Tarihi:

Gedizdeki maden şehitlerinin ailelerine Zonguldaktan yardım eli
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2017 13:13

Gediz'deki maden şehitlerinin ailelerine Zonguldak'tan yardım eli

Haberin Devamı

KÜTAHYA'nın Gediz İlçesi'ndeki maden şehitlerinin ailelerine Zonguldak Maden Şehit Aileleri Yaşatma Derneği tarafından kırtasiye, giyim ve eğitici oyuncak malzemeleri yardımı yapıldı.

Merkezi Karadeniz Ereğli'de bulunan Zonguldak Maden Şehit Aileleri Yaşatma Derneği üyeleri, Gediz İlçesi'ndeki maden şehitleri aileleri ile Gediz Öğretmen Evi'nde bir araya geldi. Zonguldak Maden Şehit Aileleri Yaşatma Derneği Başkanı Çetin Yiğit, burada yaptığı konuşmasında, "İçişleri Bakanlığı ve Maden Şehit Aileleri Yaşatma Derneği 'Yeraltında Doğan Umut Işığı Projesi' kapsamında Gediz'deki şehit madenci ailelerine maddi yardımda bulunuldu. Dernek üyeleri ile birlikte Gediz'e gelerek buradaki maden şehidi ailelerine kırtasiye, giyim ve eğitici oyuncak malzemeleri yardımını ulaştırdık. Çok mutluyuz" dedi.

Maden Şehit Aileleri Gediz Temsilcisi Ali İhsan Akel ise, destek ve katkıları nedeniyle  Zonguldak Maden Şehit Aileleri Yaşatma Derneği Başkanı Çetin Yiğit'e, Gediz Öğretmen Evi Müdür Yardımcısı Necip Sığanık'a ve personeline teşekkür etti.

Mehmet ALTINTAŞ / GEDİZ (Kütahya), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!